0 грн.

Каталог

Глибокоочищаюча процедура для рук з вугіллям Biotaniqe, 2х5мл 4103007

( Арт. 12013)
Осталась 1 штука
55 грн. ×

Детокс-процедура з вугіллям (скраб + маска) – це двоетапна глибокоочищаюча та зволожуюча терапія для рук. Вона помітно розгладжує та оздоровлює шкіру. Першим етапом є нанесення скрабу на основі активного бамбукового вугілля, кремнієвої кислоти та каолінової глини. Скраб відлущує омертвілі клітини шкіри та інтенсивно її розгладжує. Другий етап – використання маски. Завдяки бамбуковому вугіллю у складі вона виводить із шкіри рук токсини та забруднення. Олія солодкого мигдалю зволожує та повертає шкірі еластичність і м’якість.

Спосіб застосування: Крок 1. Нанести скраб на очищену вологу шкіру рук, акуратно помасажувати та змити. Крок 2. Рівномірно нанести на руки маску. Через 10-15 хвилин змити її водою або промасажувати шкіру до повного поглинання залишків маски. Запобіжні заходи: У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Тільки для зовнішнього застосування.

Покупатели, которые приобрели Глибокоочищаюча процедура для рук з вугіллям Biotaniqe, 2х5мл 4103007, также купили
  • Oud & Rose от Al Rehab объединяет аромат Уда и розы. Результат - восточные древесные духи с цветочными и розовыми нотами, которые незаметно свежи. Состав: роза, уд, белый мускус Рекомендация: для женщин и мужчин​ С парфюмированной водой...
    235 грн.
  • Мужественный аромат утренней свежести, сохраняющий свои свойства весь день. Древесное сандаловое дерево в сочетании с ароматом цитруса создают непревзойденную чистоту звучания.
    234 грн.
  • Энергичный и женственный аромат, достоин самого пристального внимания. Подчеркнет самоуверенность и чувственность. Приятный цветочный букет несет с собой радость жизни и заряд оптимизма. Его композиция, состоящая из орхидеи и белой розы, мандарина...
    234 грн.
    Нет в наличии
  • 105 грн.
    Нет в наличии